BIO vitamínový sirup s Levanduľou miešame v našej manufaktúre zo sušených BIO malín, jahôd, jabĺk, pomaranča a Ibišku a Levandule, následne ho louhujeme a šetrnou pasterizáciou pripravujeme skvelý a poctivý na prípravu ľadových čajov, limonád, štiav, soft drinkov i skvelých spirits. Deväť vitamínov a antioxidanty a bioflavonoidy z Levandule Chodouňskej vám prinesú vitalitu, energiu, pokoj v duši a kognitívne funkcie v harmónii.
❖ Sirup obsahuje deväť vitamínov, antioxidanty a bioflavonoidy. Je skvelý s minerálkou alebo čistou vodou ako vynikajúci prírodný ľadový čaj alebo v horúcom náleve 70°C prevarenej vody ako teplý čaj pre imunitu, vitalitu, kognitívne funkcie s plnou parou a samozrejme pokojnou mysľou.
❖ BIO maliny sú zdrojom vzácnych látok fytonutrientov, vitamínu C, mangánu, riboflavínu, kyseliny listovej, niacínu, horčíka, draslíka, medi a vlákniny. Majú silné antioxidačné účinky rovnako ako BIO Levandule. Väčšie ako jahody, trikrát vyššie ako kiwi a desaťkrát vyššie ako rajčiny.
❖ BIO jahody obsahujú vitamín C, vitamín B, provitamín A, minerálne látky (draslík, vápnik, fosfor a železo) a kyselinu salicylovú, citrónovú a šťavelovú kyselinu.
❖ BIO pomaranče sú zdrojom vysokého obsahu vitamínu C. Okrem toho sú aj dôležitým zdrojom vlákniny a niektorých vitamínov skupiny B (napríklad vitamín B1 známy ako tiamín alebo vitamín B2 tiež nazývaný riboflavín). Obsahujú aj antioxidačne pôsobiaci beta-karotén.
❖ BIO jablká obsahujú z minerálov môžeme menovať sodík, draslík, horčík, vápnik, fosfor, železo, meď, zinok alebo mangán; z vitamínov vitamín C, D, E, B6, B12, beta karotén, riboflavín, niacín alebo tiamín.
❖ V ibišku nájdete protizápalové látky, ale predkovia ho ctili predovšetkým pre jeho prevenciu a liečbu kardiovaskulárnych ochorení.
Všetky tieto cenné látky sme ručne namiešali v našej manufaktúre s BIO Levandulou Chodouňskou.
Už ste niekedy pili lepší čaj?