❖ BIO maliny sú zdrojom vzácnych fytonutrientov, vitamínu C, mangánu, riboflavínu, kyseliny listovej, niacínu, horčíka, draslíka, medi a vlákniny. Majú silné antioxidačné účinky, rovnako ako BIO Levanduľa. Väčšie ako jahody, trikrát vyššie ako kiwi a desaťkrát vyššie ako paradajky.
❖ BIO jahody obsahujú vitamín C, vitamín B, provitamín A, minerálne látky (draslík, vápnik, fosfor a železo), ako aj kyselinu salicylovú, citrónovú a šťavelovú.
❖ BIO pomaranče sú zdrojom vysokého obsahu vitamínu C. Okrem toho sú dôležitým zdrojom vlákniny a niektorých vitamínov skupiny B (napríklad vitamín B1 známy ako tiamín alebo vitamín B2 tiež nazývaný riboflavín). Obsahujú aj antioxidant beta-karotén.
❖ BIO jablká obsahujú minerály ako sodík, draslík, horčík, vápnik, fosfor, železo, meď, zinok či mangán a vitamíny C, D, E, B6, B12, beta karotén, riboflavín, niacín a tiamín.
❖ Ibištek obsahuje protizápalové látky, ale predkovia ho uctievali predovšetkým pre jeho prevenciu a liečbu kardiovaskulárnych ochorení.
Všetky tieto cenné látky sme ručne namiešali v našej manufaktúre s BIO Levandulí Chodouňskou a jej antioxidačnými, dezinfekčnými a antivírusovými účinkami. Pili ste už niekedy lepší čaj?