PRÍPRAVA
Príprava teplého čaju pre zdravého jedinca ako prevencia aj pre človeka s ťažkosťami: 2 čajové lyžičky zalejeme v 0,5 l hrnčeku horúcou vodou s maximálnou teplotou 70°C. Vypnite kanvicu tesne pred varom.
Príprava studeného čaju: Nie je nič krajšie, ako pohostiť vitamínovou bombou s antioxidantmi, bez toho, aby ste nechali 1000 Kč v ovocí a zelenine. V sušenom BIO ovocí zostávajú všetky vitamíny zachované, rovnako ako antioxidanty a prírodné antidepresívum a antibiotiká v BIO sušenej Levanduli. Skvelý ľadový čaj pripravíte z dvoch polievkových lyžíc na 1 liter - zalejte horúcou vodou do 80°C a vložte na 3 hodiny do chladničky. Kto má rád kyslejšiu chuť, môže pridať pár kvapiek BIO citróna.
Odporúčaná doba lúhovania:
Pri nižšom tlaku 8 minút. Pri vyššom tlaku 10 minút.